Find en blender der kan det hele pånær filtrere

Et af de redskaber som man bruger allermest i køkkenet er uden tvivl blenderen.

Den ser ikke ud af meget, men det er ofte, at man lige skal lave en lille blanding til madlavning eller blende en lækker smoothie sammen til et godt mellem måltid.

En blender kan bruges til rigtig meget, men det kræver også at man har en ordentlig model, da mange af de billige modeller kun fokuserer på en ting ad gangen.

Bruges til madlavning

Nogle er kun gode til den generelle madlavning, andre er deciderede smoothie-maskiner og endelig findes der dem som blærer sig med at kunne knuse is, men som ikke kan ret meget andet.

Derfor vil jeg her kort prøve at komme frem til den bedste blender på markedet lige nu. Før jeg gør det, skal vi dog lige kigge på nogle af de evner som en rigtig god blender gerne skulle kunne indeholde.

For det første skal den kunne blende på nogle forskellige niveauer. Alt efter hvad du skal lave i den, kræver det forskellige hastigheder og derfor bør du kigge efter en som har flere indstillinger.

Motorkraften er vigtig

Så skal den have en god motorkraft så kan den knuse is på en effektiv måde og klare andre hårde madvarer. Endelig skal den være til at rengøre uden at det bliver et helt projekt at gøre den ren hver gang.

Her kommer vi ikke uden om KitchenAid blenderen som man kan finde man steder efterhånden. Det er vel nok den bedste blender lige nu med mange forskellige indstillinger – blandt andet et rengøringsprogram.

Det der måske trækker ned er dens middelmådige motorkraft der gør at den har lidt problemer med isen og så at den stadig er ret dyr.

Til gengæld har den et rigtig flot design og mærket er kendt og respekteret hos både private og professionelle.

Hvis pengene er knappe

Det er let nok at finde en super god blender der kan det hele, hvis man har penge nok. Har man ikke så mange penge, så kan man blive nødt til at gå lidt på kompromis. Dermed ikke sagt at man skal købe noget der er dårligt.

Det vigtige er så at vurdere, hvad man forventer at bruge maskinen mest til. Er det at knuse is, lave smoothies eller er det at hakke løg og lignende madvarer.

Alle bruger en blender mere til en ting end til alt det andet. Så hvis der ikke er råd til at købe delux modellen, så vælg den du vil få mest glæde af.